Logo laten ontwerpen voor starters

03/10/2019 - 16:08

Een ijzersterk logo voor een zacht prijsje? We ontwikkelden speciaal ons "Design & Pick" logo ontwerp pakket voor starters. Maar ook ondernemers die goed kunnen uitdrukken wat ze willen en gemakkelijk kunnen kiezen, kunnen dit pakket bestellen!

Logo laten ontwerpen voor starters

Ga je starten in bijberoep of meteen volledig als zelfstandige? Proficiat!

Om jezelf een extra duwtje in de rug te geven, is het belangrijk dat je de nodige aandacht schenkt aan je branding en hoe je naar buiten komt. Denk daarbij in de eerste plaats aan een sprekend een aantrekkelijk logo. Het klinkt cliché, maar het is niet voor niets onze "baseline": je hebt maar één keer de kans om een eerste indruk te maken. Zorg er dus voor dat die meteen goed zit!

Uit ervaring hebben we onze logo ontwerp pakketten afgestemd op wat onze klanten vragen, we weten dus ook hoeveel tijd het gemiddeld in beslag neemt om een logo tot stand te laten komen met een paar feedback- en correctierondes. Echter begrijpen we dat starters zeer omzichtig moeten omspringen met hun beschikbare budgetten. Om hieraan te gemoed te komen, maar toch een professionele en kwalitatieve oplossing te bieden, hebben we daarom het "Design & Pick" logo ontwerp pakket ontwikkeld. Op basis van je input en onze expertise, presenteren we je twee hoogstaande voorbeelden waaruit je een keuze kan maken. Even mooi werk, maar op een kortere tijdspanne én met de garantie dat de visuele identiteit van je business op een correcte manier en met alle nodige bestandsformaten wordt ontwikkeld. Gun jezelf deze investering als basis voor je verdere succes!

Ook als je al een tijdje ondernemer bent en graag een nieuw logo wil, maar niet zo veel voorbeelden en feedback rondes wenst, kan je kiezen voor dit pakket.

Bekijk hier nog het overzicht met alle logo ontwerp pakketten.

Logo laten ontwerpen voor starters
Logo laten ontwerpen voor starters
Logo laten ontwerpen voor starters

Meer informatie, kennismaken of meteen een nieuw logo bestellen?

Bel ons op 0497 331 706 of stuur ons hier een berichtje