Cadeaubons

15/05/2019 - 16:38

Wist je dat je bij Logo Boutique .be ook terecht kan voor je eigen, gepersonaliseerde cadeaubons? 

CadeaubonsCadeaubonsCadeaubons

Of je nu een zelfstandige ondernemer bent van een retailbedrijf, horecazaak of schoonheidssalon, je kreeg vast al wel de vraag van je klanten of je ook cadeaubons verkoopt. En als je je zaak serieus neemt, dan is het een absolute must om hier vol overtuiging ‘Ja!’ op te kunnen antwoorden! Want hoe vaak geef je zelf geen bon cadeau op het zoveelste familiefeestje, als je partner jarig is of als het kiezen van een geschenk snel moet gaan?

Met een cadeaubon zit je altijd goed, de gelukkige in kwestie kan zelf kiezen aan wat hij zijn budget spendeert. Als zaakvoerder laat je dan best ook geen enkele kans onbenut en geef je je klanten de mogelijkheid om een cadeaubon te kunnen aanschaffen.

Het verkopen van cadeaubons is immers ook een manier van branding. Hoe meer je je stijl of merk kan laten tonen aan de buitenwereld, hoe herkenbaarder je onderneming zal worden. En daar draait het allemaal toch om?

Heb je eenmaal besloten om cadeaubons aan te bieden, dan heb je twee mogelijkheden:

Je kan kiezen voor een eenvoudige '13 in een dozijn'-uitvoering die je aankoopt bij de plaatselijke papierhandel en zelf nog moet aanvullen. Deze cadeaubons zijn meestal vrij sober, stijlloos en zien er goedkoop uit. Het is ook niet onmiddellijk duidelijk vanwaar de bon afkomstig is.

Of je kan ervoor kiezen om gezien te worden! Bij Logo Boutique .be ontwerpen we een uniek, one-of-a-kind exemplaar, dat de identiteit van jouw bedrijf volledig weergeeft! Dankzij voorgedrukte tekst en logo, maar ook nummering of barcodes als je dat wil, zet je niet enkel je onderneming in de verf, maar bespaar je ook nog eens tijd!

Breng jij ook graag je merkidentiteit tot leven, dankzij een unieke cadeaubon? Contacteer ons!

Cadeaubons
Cadeaubons
Cadeaubons

Ook een cadeaubon laten ontwerpen door Logo Boutique .be?

Neem contact met ons op via het aanvraagformulier